Dams Verhuistips voor goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen? Het is mogelijk met verhuisfirma Dams in Antwerpen. Een goedkope verhuis regelt u met deze tips.

Goedkoop verhuizen is absoluut mogelijk. Voor de beste verhuis aan de laagste prijs bent u bij verhuisfirma Dams in Antwerpen altijd aan het juiste adres. We geven u dan ook graag een aantal tips mee om uw verhuis zo goedkoop mogelijk te regelen.

Kijk ook eens naar onze algemene verhuistips en onze verhuisplanner voor een goedkope en vlotte verhuizing.

  • Hergebruik inpakmateriaal: Kartonnen dozen, vulmateriaal en tape kunnen heel wat kosten. Kijk daarom zeker eens online of er geen verhuisdozen aangeboden staan. Vaak kunt u gratis of voor een kleine prijs dozen overnemen van andere verhuizen. U kunt ook altijd eens gaan vragen bij winkels in de buurt.
  • Doe zoveel mogelijk zelf: Het spreekt misschien voor zich, maar een goedkope verhuis is een verhuis waarbij de verhuizers snel kunnen werken. Demonteer alle grote meubelen en pak zoveel mogelijk zelf in. Als u ook het uitpakken voor uw rekening neemt is een verhuizing vaak goedkoper dan als u dat niet doet.
  • Vraag vrienden en familie om te komen helpen. Hoe minder verhuizers er nodig zijn, hoe kleiner vaak de prijs. Als u zelf extra helpers inschakelt moet een verhuisfirma minder mensen sturen. Zo loopt een verhuis vlot maar blijft het toch goedkoop.
  • Verhuis een deel zelf. Een kleinere verhuiswagen betekent vaak een kleinere prijs. Alles wat u vóór de verhuis zelf al naar de nieuwe locatie brengt hoeft de verhuisfirma niet meer te verhuizen. Kleine dingen die u gemakkelijk zelf meeneemt verhuist u best vooraf.
  • Maak een selectie. Hoe minder u moet verhuizen hoe goedkoper uw verhuis zal zijn. Besluit dan ook van tevoren wat u meeneemt en wat niet. Misschien kunt u zaken doorverkopen of goedkoop overkopen, of misschien komt de lokale kringwinkel gratis voor meubels bij u aan huis.
  • Overweeg (tijdelijke) bewaring. (Tijdelijke) meubelbewaring of goederenopslag is vaak goedkoper dan bijvoorbeeld dubbel te huren. Zeker als u veel spullen heeft en niet direct op de nieuwe locatie terecht kan is goedkope opslag mogelijk de beste optie.

Goedkoop verhuizen in Antwerpen

Met deze verhuistips van Dams heeft u snel een goedkope verhuizing geregeld. Check voor u begint ook zeker eens onze algemene verhuistips en onze verhuiskalender. Dams verhuizingen bespaart op prijs, niet op kwaliteit. Onze verhuisfirma helpt u dan ook graag goedkoop te verhuizen. Met jarenlange ervaring en gedreven vakmensen is Dams de keuze voor goedkope verhuizingen in provincie Antwerpen. Spring eens binnen bij een van onze filialen in Turnhout, Mol, Geel, of Herentals.

Wilt u (tijdelijke) opslagruimte, een ladderlift of verhuislift huren aan een kleine prijs? Ook daarvoor bent u bij verhuisfirma Dams verhuizingen aan het juiste adres. Want bij Dams verhuizingen is goedkoop synoniem voor kwaliteit.