Dams Meubelbewaring - Goedkope opslagruimte te huur

Goedkope opslagruimte huren? Bij Dams vindt u meubelbewaring en opslagruimte, te huur voor een scherpe prijs. Beschikbaar in Antwerpen en Limburg!

 
 
 

Goedkope opslagruimte of meubelbewaring huren? Bij verhuisfirma Dams in Antwerpen is het mogelijk. Naast een goedkope opslagplaats kan u ook professionele verhuizers of een ladderlift huren. Spring eens binnen in één van onze filialen te Geel, Herentals of Turnhout.

 

Goedkope opslagruimte of meubelbewaring

Bij Dams kan u zowel tijdelijke opslagruimte als een opslagplaats voor onbepaalde tijd huren. Om de scherpste prijs te garanderen is onze meubelopslag of meubelbewaring te huur in verschillende afmetingen.

Goedkoop betekent niet onveilig. Uw meubels of goederen bewaren wij dan ook altijd in een afgesloten container, zo bent u zeker dat ze veilig staan. Bovendien is de volledige meubelbewaring voorzien van een alarmsysteem, camerabewaking en verwarming. Uiteraard heeft u 24/7 toegang tot uw opslagplaats.

Meubelopslag of goederenopslag, tijdelijk of voor lange termijn; Dams heeft een opslagruimte voor u. Huren bij Dams betekent:

  • Opslagruimte huren op uw maat: diverse afmetingen
  • Variabele termijn: Onze opslagruimte is te huur voor een korte of lange termijn
  • Opslagcontainer huren bij u in de buurt: In de buurt van Turnhout, Antwerpen, Malle, Herentals, Geel of Mol bent u bij Dams steeds aan het juiste adres
  • Doorlopende toegang: U heeft 7 op 7, 24 op 24 toegang tot uw opslagruimte
  • Veilige opslag: Uw opslagruimte wordt beschermd met camerabewakingen een alarmsysteem

Goedkope meubelbewaring in Antwerpen of Limburg

Een opslagruimte huren bij u in de buurt? Dams heeft filialen in provincies Antwerpen en Limburg. U kan ons vinden in Turnhout, Antwerpen, Malle, Herentals, Geel of Mol.

Met flexibele huurtermijnen, diverse afmetingen, en doorlopende toegang is Dams de beste keuze voor goedkope opslagruimte of meubelbewaring. Hoge kwaliteit tegen een lage prijs, bij Dams Verhuizingen is het mogelijk!

Bent u klaar om te verhuizen? Reserveer dan uw goedkope opslagruimte of contacteer ons op om uw verhuizing te bespreken

Ook als u een ladderlift of verhuislift wil huren bent u bij ons aan het juiste adres.

Reserveer uw goedkope opslagruimte bij Dams Verhuizingen