Dams Meubelbewaring - Opslagruimte te huur

Wilt u een goedkope, tijdelijke opslagruimte huren? Bij Dams vindt u meubelbewaring of opslag voor andere goederen te huur aan de scherpste prijs voor de provincies Antwerpen en Limburg.

NIEUW:
 
 
 
Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw goederen voor een periode bij ons te laten stockeren. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat u steeds een goedkope opslagruimte te huur aan te bieden voor de (tijdelijke) opslag van uw goederen. Een opslagruimte huren bij Dams kan voor een korte periode, maar net zo goed voor een periode zonder einddatum.

De meubelbewaring of meubelopslag is ingedeeld in afgesloten ruimtes van verschillende afmetingen waardoor op elke behoefte kan worden ingespeeld. Op die manier kunnen we u steeds de juiste tijdelijke opslagruimte voor uw noden te huur aanbieden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u - als u goedkope opslagruimte wilt huren - steeds de scherpste prijzen bieden voor de provincies Antwerpen en Limburg.

De volledige meubelbewaring is voorzien van een alarmsysteem, camerabewaking en verwarming. De ideale voorwaarden voor de opslag van goederen.

Een tijdelijke opslagruimte huren bij Dams, betekent kiezen voor kwaliteit aan een scherpe prijs. Waarom u best kiest voor een tijdelijke opslagruimte van Dams:

  • Opslagruimte op uw maat: diverse afmetingen
  • Variabele termijn: Onze opslagruimte is te huur voor een korte of lange termijn
  • Opslagruimte bij u in de buurt: Dams heeft filialen te Turnhout, Antwerpen, Malle, Herentals, Geel en Mol
  • Doorlopende toegang: U heeft 7 op 7, 24 op 24 toegang tot uw opslagruimte
  • Veilige opslag: Uw opslagruimte wordt beschermd met camerabewakingen een alarmsysteem

Bovendien bent u bij Dams steeds verzekerd van opslagruimte aan een scherpe prijs. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor iedere situatie een goedkope opslagruimte te voorzien.

Meubelbewaring: Opslagruimte huren aan een scherpe prijs

Meubelbewaring en opslagruimte huren bij Dams verhuizingen, wat is inbegrepen in de prijs? Hieronder leest u de garanties die u krijgt als u een opslagruimte bij ons huurt:

  • Opslagruimte met alarmsysteem en camerabewaking
  • Flexibele huurtermijnen
  • Scherpe prijs
  • 7 dagen per week bereikbaar

Meer weten over de prijzen van een opslagruimte? Contacteer ons!

Reserveer uw goedkope opslagruimte bij Dams Verhuizingen