Verhuizingen

Naast onze meest gekende regio's Turnhout - Malle - Herentals - Geel - Mol - Antwerpen, verhuizen wij uw goederen uiteraard ook naar elke andere regio, zoals de kust, de ardennen en natuurlijk ook naar het buitenland.

Meer info

Ladderliftservice

Wij komen bij U ter plaatse met onze hypermoderne verhuislift met een bereik van 34 meter

Meer info

Meubelbewaring

De meubelbewaring is ingedeeld in afgesloten ruimtes van verschillende afmetingen waardoor op elke behoefte kan worden ingespeeld.

Meer info

Verhuistips

Om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen, geven wij graag enkele verhuistips.

Meer info

 

DAMS Verhuizingen, bezuinig op de prijs, niet op kwaliteit !

NIEUW:

PROMOTIES MET LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE aanbod onder voorwaarden.

Goedkoop verhuizen in de provincie Antwerpen? De ervaren verhuizers van verhuisfirma Dams regelen uw verhuis van A tot Z. Eventueel met verhuislift of (tijdelijke) opslag.

Bent u op zoek naar ervaren verhuizers om uw verhuis tot een goed einde te brengen? Dams is de verhuisfirma bij uitstek als u goedkoop wilt verhuizen in de provincie Antwerpen. Als u dat wenst, regelen we ook een verhuislift of (tijdelijke) opslag. Als u op zoek bent naar een betrouwbare verhuisfirma, bent u steeds welkom in één van onze filialen te Geel, Herentals of Turnhout.

Omdat goedkoop niet altijd minderwaardig betekent, kiest u voor Dams als u gaat verhuizen. We sturen ons team van ervaren verhuizers op pad om uw verhuis tot een goed einde te brengen. Wilt u ook goedkoop een goedkope verhuislift of ladderlift huren? Bij Dams vindt u een verhuiswagen aan een scherpe prijs. Eventueel met bestuurder. Ook als u een goedkope opslagruimte wilt huren voor de opslag van uw meubelen, inboedel of andere goederen, rekent u best op Dams. Verhuisfirma Dams is uw ideale partner als u goedkoop wilt verhuizen in Geel, Herentals of Turnhout, maar ook in de rest van provincie Antwerpen.

Voor uw verhuis maken wij gebruik van de beste materialen:

  • luchtgeveerde vrachtwagen
  • hypermoderne ladderlift
  • ervaren verhuizers

U kan ook bij ons terecht voor het huren van een bestelwagen of een verhuislift met of zonder bediener. Spring binnen in één van onze filialen te Geel, Herentals of Turnhout

Hiervoor kan je ook bij ons terecht voor het huren van een bestelwagen of een ladderlift.