Goedkoop verhuislift of ladderlift huren?

Goedkoop een verhuislift huren? Reken op Dams verhuizingen om een goedkope verhuislift te huren in de regio Turnhout, Herentals en Geel.


 
 
 

Goedkoop een ladderlift huren

Goedkoop een verhuislift of ladderlift huren doet u bij Dams Verhuizingen. Met filialen in Geels, Herentals of Turnhout kan u een goedkope ladderlift huren in de gehele provincie Antwerpen. Ook voor een tijdelijke opslagruimte of verhuis zonder zorgen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ladderliftservice met personeel

Dams biedt een volledige ladderliftservice te huur aan. Met onze hypermoderne verhuislift komen we bij u ter plaatse voor een vlotte verhuis. Is er weinig plaats voor een ladderlift? Verwittig ons op voorhand zodat wij de juiste verhuislift kunnen inzetten.

Een ladderlift huren bij Dams is kiezen voor:

  • hoge kwaliteit tegen een lage prijs: Bij Dams is goedkoop synoniem voor kwaliteit. U betaalt altijd de scherpste prijs
  • Een hypermoderne ladderlift: met een bereik van 34 meter (± 10de verdieping) kunnen wij bijna overal bij u ter plaatse komen.
  • Een ervaren liftbediener en verhuizer in één: De liftbediener stelt niet alleen de lift op, maar bedient deze ook en helpt eveneens met het laden en lossen van de lift. Zo verhuist u vlot en zorgeloos.


De juiste verhuislift voor uw verhuis huren

Dams bespaart op prijs, niet op kwaliteit. Goedkoop een ladderlift of verhuislift huren is dan ook perfect mogelijk bij ons. Dankzij ons ruim assortiment vindt u steeds de juiste verhuislift aan de scherpste prijs. U kan kiezen uit:

  • kleine demonteerbare ladderlift: deze kan zelfs binnenin een gebouw gebruikt worden of op zeer moeilijk bereikbare plaatsen
  • kleine ladderlift op aanhangwagen: deze kan door zijn geringe breedte door een doorgang van 1m30 en heeft een bereik tot de 5de verdieping. Perfect voor smallere oppervlaktes
  • grote verhuislift op aanhangwagen: deze hydraulische ladderlift heeft een bereik tot 30 meter (ca. 9de verdieping). Een extra groot laadplatform maakt laden en lossen nog makkelijker
  • verhuislift op bestelwagen: deze hydraulische ladderlift heeft een bereik tot 34 meter (ca. 10de verdieping). Ook deze ladderlift is uitgerust met een extra groot laadplatform
  • Topkwaliteit voor een kleine prijs!

Goedkope ladderlift huren in provincie Antwerpen

p>Voor een ladderlift of verhuislift kan u terecht op onze locaties in Turnhout, Geel, en Herentals, maar ook buiten de provincie Antwerpen helpen wij u graag verder.

 

Huur een verhuislift of ladderlift uit ons assortiment en verhuis vlot en goedkoop. Ook voor goedkope opslagruimte en ervaren verhuizers tegen een kleine prijs kan u bij ons terecht.

Met jarenlange ervaring is verhuisfirma Dams verhuizingen de keuze bij uitstek als u goedkoop een ladderlift of verhuislift wil huren in Antwerpen. Spring eens binnen bij een van onze filialen of Contacteer ons om uw verhuis te plannen.

Huur uw ladderlift aan de scherpste prijzen